OWUT

Overbosser Warming Up Toernooi

Informatie over het toernooi

Logo WUT

Om de selecties in een kort tijdsbestek een aantal wedstrijden te laten spelen organiseert de jeugdcommissie van BHC Overbos 2 weken voor aanvang van de competitie van 2017/2018 een Warming-Up toernooi. Het toernooi zal gespeeld worden op onze 3 kunstgras velden. Er wordt gespeeld in poules van 4 en de wedstrijden zullen 35 minuten duren. Afhankelijk van de ruimte in het wedstrijdschema kunnen de wedstrijden langer worden.

Het toernooi is bedoeld voor teams spelend in de eerste klasse en sub-topklasse. Deze dag staat dus het prestatief hockey voorop maar er is uiteraard ook tijd voor gezelligheid en teambuilding. Voor een lunch, versnapering en fris tussendoor wordt gezorgd.

De kosten voor dit toernooi bedragen € 150,00 per team (uitgaande van 15 spelers per team met max. 2 begeleiders, inclusief lunch). Indien je hebt aangemeld voor 8 juli, dient een aanbetaling overgemaakt te zijn voor 1 juli. Indien aangemeld na 8 juli dient het gehele bedrag z.s.m. te worden overgemaakt. Het restant bedrag kan op de dag zelf gepint worden. Info volgt na inschrijving!

De datum voor het toernooi is: Zaterdag 2 september 2017

Het wedstrijdschema is nog in de maak dus over de starttijden en eindtijd valt nog niet veel te zeggen. Wat we wel weten is dat de teams niet een hele dag aanwezig hoeven te zijn. Eerst zullen de C teams starten, daarna de B teams en als laatst de A teams. Elk team wordt geacht 1 scheidsrechter mee te brengen!

Inschrijven onder vermelding van naam club, team, in welke klasse jullie denken te gaan spelen! en graag naam en 06 nr, e-mail van begeleider(s) en naam en e-mail scheidsrechter.
Inschrijven kan via de site: klik hier of door te mailen naar: overbosserwut@gmail.com met gevraagde gegevens.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s